Ощадбанк у партнерстві з Visa розвиває #cashless на фестивалях Ulichnaya Eda

Ощадбанк у співпраці з Visa став офіційним партнером найбільшої гастрономічної події столиці – фестивалю Ulichnaya Eda. У 2019 році саме Ощадбанк супроводжуватиме безготівкові розрахунки на всіх заходах Ulichnaya Eda.  Банк забезпечить торговців понад 100 POS-терміналами. Перший у 2019 році фестиваль Ulichnaya Eda «Выбери по любви» відбудеться 30-31 березня на Арт-заводі «Платформа».

 

Користувачі карток Visa від Ощадбанку отримують знижку – 50 грн на вхідний квиток при оплаті безконтактно, в тому числі будь-якими NFC-пристроями. Для користувачів кобрендових карток Visa Ulichnaya Eda від Ощадбанку передбачена додаткова знижка –10% на фудкорті. Крім того, зібравши три чеки від 50 грн при оплаті карткою Visa на території фестивалю, гості отримають гарантовані подарунки на стенді Ощадбанку та Visa.

 

У партнерстві з Ulichnaya Eda та громадським об’єднанням Fight For Right на фестивалі Ощадбанк і далі підтримує інклюзивний простір BeTogether. Це територія невимушеного спілкування, інклюзивних ігор і активностей, а також предметів, виготовлених за принципом універсального дизайну.

 

«Ощад першим з українських банків розпочав cashless-фестивальний тренд. Разом із Visa ми вже два роки популяризуємо культуру безготівкових розрахунків серед відвідувачів найсмачнішої події Ulichnaya Eda. У 2017 році ми починали співпрацю з 7 терміналів, у 2019 році їх вже понад 100. Минулого року крім Києва банк супроводжував гастрономічні фестивалі у Вінниці та Харкові. Ми не лише забезпечили терміналами торговців на фестивалі, але й випустили безконтактну кобрендову картку Visa. Розрахунки нею дають можливість отримувати знижки на вхід і при оплаті їжі та напоїв на фудкортах», – зазначає Наталія Войтович, заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

 

Ulichnaya eda — об'єднання людей, які полюбляють смачну їжу на вулицях міста. Фестиваль Ulichnaya eda відбувається в Україні з 2013 року та з кожним роком набирає обертів. Це масштабна гастрономічна подія, заснована на прикладі європейських фестивалів, ярмарків, івентів. Його учасниками є фудтраки, кафе, ресторани, а також фермери, крафтові виробники тощо.