8 банківських продуктів Ощадбанку стали найкращими в рамках «Prostobank Awards»

Лідерські позиції Ощадбанку підтверджують експерти. Одразу 8 банківських продуктів Ощадбанку для фізичних осіб та бізнесу визнано найкращими в рамках Prostobank Awards. Про це повідомила компанія «Простобанк Консалтинг», яка оприлюднила підсумки дослідження кращих продуктових пропозицій найбільших банків України в першому кварталі 2020 року. Рейтинг формується на основі комплексного аналізу цінових і нецінових параметрів послуг банків, а також їх фінансової надійності.

Автокредити від Ощадбанку традиційно увійшли до ТОП-3 найкращих на ринку. Програми «Ощад Драйв» та «Легкий кредит» посіли I місце і III місця  відповідно.

Іпотечні програми «Звісно, 15» та «На покупку нерухомості на вторинному ринку» посіли I та II місця відповідно.

I місце Ощадбанк утримує в номінації «Споживчий кредит під заставу» з продуктом  «Кредит під заставу нерухомості».

«Бланковий» овердрафт посів II місце в номінації «Кращі бланкові овердрафти для бізнесу в першому кварталі 2020 року».

У номінації «Депозити для бізнесу» два продукти Ощадбанку розділили III місце. Це вклади «Максимальний» (без права дострокового розірвання) та «Накопичувальний».

Компанія «Простобанк Консалтинг» займається проведенням маркетингових досліджень у сфері банківських послуг з 2006 року. Місія компанії – зробити ринок банківських послуг прозорим і зрозумілим для всіх клієнтів. У рейтингах банківських послуг компанія розраховує реальну ставку кредитування, роз’яснюючи читачам «підводні камені», зокрема приховані комісії.